Jackson Action

Fans! You have more power than you think! 

Write your local newspaper, call the local radiostations, request airplay for Michael's music, donate to charity in Michael's name, let people know that Michael Jackson inspired you to be a better person! His music, dance and artistry keeps us inspired and going strong eternally! 

ACTION AGAINST LEAVING NEVERLAND

Ten gevolge van de uitzending van Leaving Neverland en de commotie die dit veroorzaakt terwijl de media Michael Jackson afslachten, zijn helaas er steeds meer bedrijven en merken en radio stations die op een of andere manier Michael Jackson en zijn muziek 'boycotten'. Dit is natuurlijk waanzin en onterecht. 

Kom hiertegen in actie en roep iedereen op om zich te verdiepen in de feiten! 


DOWNLOAD EN PRINT de volgende documenten: 

MJ Innocent A4 Poster

MJ Innocent A5 Flyer (met tekst)

MJ Innocent A5 Flyer (dubbelzijdig)

MJ Innocent A6 Leaflet

MICHAEL JACKSON: entertainer, zanger, danser en filantroop. Wie kent hem niet?

Twee mannen in de film Leaving Neverland, Wade Robson en James Safechuck, willen je laten geloven dat Michael Jackson hen heeft misbruikt. In een vier uur durende film geven zij hun kant van het verhaal. Niet waar. Wat zijn dan de feiten? 

 • Deze beschuldigingen zijn gemaakt jaren na Michael Jackson’s dood. De wet beschermt overledenen niet tegen laster, daarom zijn Robson en Safechuck vrij om Michael Jackson te beschuldigen zonder risico op juridische gevolgen, en zonder bewijs te hoeven leveren.
 • Michael Jackson werd niet alleen onderzocht door de politie en instanties zoals de kinderbescherming, maar werd van 1992-2005 (zonder zijn weten) onderzocht door de FBI. Het openbaar beschikbare FBI-rapport werd afgerond en concludeerde dat er absoluut GEEN ENKEL BEWIJS was van ongepast gedrag of misbruik.
 • Robson heeft in 2005, als eerste getuige voor Michael Jackson’s verdediging, (als volwassene) onder ede gezworen dat Michael Jackson NOOIT iets ongepasts heeft gedaan. Robson werd tot in extreem detail ondervraagd tijdens de strafzaak van dat jaar, en ontkende herhaaldelijk enig vergrijp door Michael Jackson.
 • Robson verdedigde Jackson de jaren na de strafzaak, en ook de jaren na zijn dood tijdens vele interviews. Hij was op eigen verzoek aanwezig bij Jackson’s memorial en trad jarenlang op tijdens homages aan Jackson op TV.
 • In 2011 vertrok Robson als regisseur van de film Step Up 4, en werd in diezelfde periode afgewezen als hoofdchoreograaf voor de Cirque du Soleil-show met het thema Michael Jackson. Het was na deze afwijzing dat hij beweerde zich plotseling ‘te herinneren’ dat hij was misbruikt.
 • Robson eerste actie was om een boek te schrijven en probeerde die te verkopen aan uitgevers. Nadat dit plan faalde (niemand wilde het boek uitgeven), startte hij een civiele procedure. Een schadeclaim voor miljoenen dollars, tegen de Estate van Michael Jackson, die zijn nalatenschap beheerd.
 • Safechuck, de andere beschuldiger, beweerde in 2014 voor de rechter, dat hij pas bedacht dat hij was misbruikt nadat hij zag dat Robson in 2013 een rechtszaak van meerdere miljoenen had aangespannen tegen de Michael Jackson Estate.
 • Safechuck huurde dezelfde advocaten in als Robson en diende in 2014 copycatclaims in tegen de Michael Jackson Estate.
 • De rechter in Robson’s recente zaak constateerde dat “geen enkele rationele ‘feitenvinder’ de door Robson beweerde verklaring zou kunnen geloven.
 • De gerechtelijke procedure heeft voor de beschuldigers niet tot de gewenste uitkomst geleid. Echter schijnen beide heren in hoger beroep te gaan. De zaak (waarin miljoenen geëist worden door de beschuldigers) zal wellicht nog in 2019 voorkomen.
 • Robson heeft zijn aantijgingen meerdere keren aangepast.
 • 1. Hij beweerde in eerste instantie dat hij niet eerder met zijn beweringen kwam omdat hij zich schaamde.
 • 2. Dit wijzigde vervolgens in niet naar voren komen omdat hij de herinneringen aan mishandeling had onderdrukt en deze pas weer naar boven kwamen na een inzinking in 2011.
 • 3. De huidige versie is dat Robson (36) altijd wist wat er was gebeurd, maar zich niet realiseerde dat seksueel contact tussen een volwassene en een kind verkeerd is.
 • 4. Hij beweert echter ook dat Michael Jackson hem vertelde te liegen over wat ze aan het doen waren, anders zouden ze allebei naar de gevangenis gaan. Dat vertelde Jackson hem via de telefoon, volgens Robson, echter heeft de FBI tijdens die periode (1993-2003) Jackson’s telefoons afgeluisterd, maar nooit iets opgepikt.
 • Ook bij Safechuck gaat er iets mis, maar in jaartallen. In de film geeft hij aan dat hij zijn moeder in 2005 vertelde over het misbruik. Zijn moeder zegt dat ze danste van vreugde toen Michael Jackson in 2009 overleed. In de rechtszaal zegt hij echter zich pas in 2013 te herinneren dat hij was misbruikt. Wat is waar?
 • Robson en Safechuck eisen honderden miljoenen dollars in hun recente rechtszaken en hebben, zoals sommige mensen beweren, daarom honderden miljoenen redenen om te liegen.
 • Safechuck verstrekte tijdens zijn rechtszaak data waarop het misbruik zich zou hebben voorgedaan, maar deze feiten werden voor de rechtbank als onwaar bewezen. Michael Jackson was niet bij Safechuck op een aantal gegeven data.
 • In de "documentaire" suggereert Robson dat Michael Jackson een van zijn vrienden, Brett Barnes, heeft misbruikt. Barnes ontkent dat hij ooit is misbruikt door Michael Jackson en beweert tot op de dag van vandaag dat Michael Jackson een van de beste vrienden was. Barnes heeft geen gelegenheid gekregen om vrijwillig aan de documentaire deel te nemen of commentaar te leveren op de beweringen over hem. Barnes’ advocaten hebben gedreigd om televisiezender HBO te vervolgen, tenzij ze alle verwijzingen naar Brett Barnes uit deze documentaire verwijderen.
 • Dan Reed, regisseur van Leaving Neverland heeft in interviews meerdere keren toegegeven dat hij bewust gekozen heeft om niemand te interviewen die een andere kijk op de beschuldigingen kon geven.

Bovenstaande is slechts het topje van de ijsberg.
In hun getuigenverklaringen geven deze mannen talloze tegenstrijdige feiten. In hun interviews spreken zij vrijwel dagelijks hun eigen getuigenissen tegen. Deze problematische uitspraken worden volledig genegeerd door de media. Er zijn altijd twee kanten van een verhaal, en zodra de ware feiten zijn blootgelegd, zal het duidelijk worden dat Michael Jackson het slachtoffer is.

Met dank aan het MJJInnocent Team voor de vertaling en voor onderstaande disclaimer waar MJfanservices het volledig mee eens is: Wij willen benadrukken dat het slachtoffers van misbruik ondersteunt. Het is van cruciaal belang dat slachtoffers zich veilig voelen om naar voren te komen, wetend dat hun beweringen gehoord en serieus genomen worden. Het team ondersteunt ook Artikel 11. Van De Rechten van de Mens: Een ieder, die wegens een strafbaar feit wordt vervolgd, heeft er recht op voor onschuldig gehouden te worden, totdat zijn schuld krachtens de wet bewezen wordt in een openbare rechtszitting, waarbij hem alle waarborgen, nodig voor zijn verdediging, zijn toegekend.

Kijk ook eens op:

mjinnocent.com
Feiten over Leaving Neverland
The Michael Jackson Allegations
Michael Jackson Innocent Project

Steun de productie van een nieuwe documentaire
Taj Jackson (neef van Michael Jackson) is van plan een documentaire te maken om de
wereld de echte waarheid te presenteren over de aantijgingen tegen zijn oom Michael. Doneer aan deze campagne!